Subsea electronics

Electronics engineer

Standplaats: Numansdorp
Ervaring: 1+ jaar
Functiecategorie: Electronics engineering
Opleidingsniveau: MBO/HBO

Functieomschrijving
Als Electronics Engineer (m/v, 1 FTE) ben je onderdeel van de E-afdeling en werk je in teamverband en zelfstandig, aan innovatieve meet-, regel en besturingselektronica voor in eigen huis ontwikkelde totaalproducten, zoals onderwatervoertuigen (ROV’s) en meetsystemen. Je draagt verantwoordelijkheid voor deelcomponenten van het totale product en levert een bijdrage aan het verbeteren en verder innoveren van producten binnen een open en informeel team van medewerkers. Naast vooral het bouwen, afregelen en testen van elektronica behoort het ontwerpen en engineering van componenten en systemen tot je werkzaamheden.

Functie eisen

  • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-4 of hbo-diploma Elektrotechniek, Elektronica of vergelijkbaar;
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring;
  • Je hebt algemene kennis van de trends in meet-, regel- en besturingselektronica;
  • Je hebt affiniteit met de maritieme wereld, werkervaring in bagger of offshore is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast

  • Beschik je over goede communicatieve eigenschappen en sociale vaardigheden.
  • Kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.
  • Ben je nauwkeurig, analytisch en heb je een pragmatische instelling.

Wij bieden
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie binnen een platte en informele organisatie die volop in ontwikkeling is. Bij ons staan onderlinge samenwerking en teamspirit centraal. Wij bieden jou een salaris passende bij jouw niveau en ervaring. Daarnaast hebben wij 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling. Omdat wij graag vitale medewerkers willen bieden wij fruit op het werk aan en krijg je een maandelijkse vergoeding op je sportabonnement.

Wie zijn wij?
Seatools B.V. is specialist in onderwatertechniek en biedt wereldwijd maatoplossingen voor de offshore- en baggerindustrie. Omdat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij complete en op maat gemaakte systemen leveren aan onze klanten.

Wij ontwerpen en maken onder andere ROVs, trenchers, besturingssystemen en sensoren. Hoewel de producten heel verschillend zijn in doel en techniek, zijn ze altijd innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Het team kenmerkt zich door vakmanschap, onderlinge samenwerking en een oplossingsgerichte, creatieve manier van werken.

Het is altijd een magisch moment als één van de Seatools producten te water wordt gelaten om te doen wat het moet doen. Wil jij daaraan meewerken?

Ben jij onze nieuwe collega?
Is jouw interesse gewekt en wil je solliciteren? Jouw sollicitatie en motivatie in het Nederlands kun je richten aan career@seatools.com. Solliciteren kan ook via de “solliciteer” button. Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met Lennert de Oude, Manager Electrical Engineering en Yvonne de Waard, Manager HR & Office Support, via career@seatools.com en via 0186-680000.

Apply now

CONTACT FORM

Click to upload CV
Click to upload attachments Fields marked with * are required for filling in.
By selecting Submit, any information you provide to Seatools will be used in accordance with Seatools Privacy Policy.

CONTACT DETAILS

Yvonne de Waard

+31 (0) 186 68 00 00
Email: career@seatools.com