Junior Allround Officer

Standplaats: Numansdorp
Ervaring: –
Functiecategorie: HR & Administration
Opleidingsniveau: MBO

Zomaar een functie waarbij je drie dingen tegelijk doet.

De functie van Allround Officer (36 – 40 uur/week) bestaat namelijk uit administratieve & logistieke werkzaamheden en facilitaire & HR ondersteuning. Je bent onderdeel van een fijn team die met elkaar zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen.

Spreekt een divers en breed takenpakket je aan?

De afwisseling in de werkzaamheden zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Jouw focus ligt op het verzorgen van de telefoon en de receptie. Je bent het visitekaartje van Seatools. Jij bent tenslotte vaak de eerste die men spreekt en ziet. Je ontvang bezoekers en brengt deze naar de juiste vergaderruimte die je al eerder hebt besproken en gereed gemaakt hebt. Daarnaast voer je lichte administratieve werkzaamheden uit en ondersteun je het team op het gebied van logistiek, HR en Officemanagement.

Ben jij de officer die wij zoeken?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Schoolverlaters worden eveneens opgeroepen te solliciteren. Je weet van aanpakken en hebt ervaring in één van de vier onderdelen van de functie. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent collegiaal, servicegericht en stressbestendig. Je kan werken in een team maar ook zelfstandig.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan binnen een platte en informele organisatie die volop in ontwikkeling is. Bij ons staan onderlinge samenwerking en team-spirit centraal. Wij bieden jou een marktconform salaris passende bij jouw niveau en ervaring. Daarnaast hebben wij 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Omdat wij graag vitale medewerkers willen bieden wij fruit op het werk aan en kan je deelnemen aan onze bootcamp.

Is dit jouw volgende baan?

Is jouw interesse gewekt en wil je solliciteren? Jouw sollicitatie en motivatie in het Nederlands kun je richten aan career@seatools.com. Solliciteren kan ook via de “solliciteer” button.

Toch nog vragen?

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Yvonne de Waard, HR Manager, via career@seatools.com en via 0186-68000.

Sea you at Seatools!

Apply now

CONTACT FORM

Click to upload CV
Click to upload attachments Fields marked with * are required for filling in.
By selecting Submit, any information you provide to Seatools will be used in accordance with Seatools Privacy Policy.

CONTACT DETAILS

Yvonne de Waard

+31 (0) 186 68 00 00
Email: career@seatools.com