Software engineer

Standplaats: Numansdorp
Ervaring: 5 jaar
Functiecategorie: Software engineering
Opleidingsniveau: HBO/WO

Wat ga je doen?
Wij zoeken een software engineer voor de uitbreiding van onze afdeling software engineering. Jouw werkzaamheden als software engineer bestaan uit het ontwerpen en maken van meet- en regelsystemen met behulp van MATLAB Simulink voor unieke onderwater machines. De HMI voor het besturen van de machine wordt veelal in een eigen ontwikkeld C/C++ framework gemaakt. De ontwikkelde producten worden veelal aan boord in bedrijf gesteld en daarna voor hun levensduur met service begeleid. Dit doe je niet alleen maar je werkt samen met (software) collega’s en klant.

Waarom kiest software engineer Han om te werken bij Seatools?

”Ik werk bij Seatools omdat het werk afwisselend en uitdagend is. Je levert een echte bijdrage aan het product en de afdeling waarbij de samenwerking met collega’s erg fijn is”.

Wat zou jouw taken?
Jouw taken bestaan o.a. uit:

  • multidisciplinair meewerken aan projecten van begin tot einde;
  • ontwerpen en implementeren van de besturing van complexe onderwater machines met logica en regelaars;
  • opstellen van functionele specificaties en (mede)opstellen van calculaties op basis van klantwensen;
  • het op locatie inbedrijfstellen van systemen en het verlenen van service en ondersteuning aan de klant.

Wat breng je mee? Jij…
Jouw taken bestaan o.a. uit:

  • hebt HBO/WO kennisniveau in een relevante technische richting;
  • hebt ervaring met het ontwerpen van modellen en regelaars in MATLAB Simulink;
  • hebt ervaring met industriële automatisering in MATLAB Simulink;
  • hebt meerdere jaren ervaring in C/C++ voor embedded systemen & HMI;
  • ervaring met Bachmann PLC’s is een pré;
  • ervaring met offshore systemen is een pré.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan binnen een platte en informele organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij houden van aanpakken en zijn continu op zoek naar nieuwe oplossingen voor onze klanten, waarbij wij onze kennis van mechanica, hydrauliek, elektrotechniek en software combineren. Bij ons staan onderlinge samenwerking en team-spirit centraal.

Wij bieden jou een salaris passende bij jouw niveau en ervaring. Daarnaast hebben wij 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Omdat wij graag vitale medewerkers willen bieden wij fruit op het werk aan en krijg je een maandelijkse vergoeding op je sportabonnement.

Wie zijn wij?
Seatools B.V. is specialist in onderwatertechniek en biedt wereldwijd maatoplossingen voor de offshore- en baggerindustrie. Omdat wij alle disciplines in huis hebben kunnen wij complete en op maat gemaakte systemen leveren aan onze klanten.
Wij ontwerpen en maken onder andere ROVs, trenchers, besturingssystemen en sensoren. Hoewel de producten heel verschillend zijn in doel en techniek, zijn ze altijd innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Het team kenmerkt zich door vakmanschap, onderlinge samenwerking en een oplossingsgerichte, creatieve manier van werken.
Het is altijd een magisch moment als één van de Seatools producten te water wordt gelaten om te doen wat het moet doen. Wil jij daaraan meewerken? Sea you at Seatools!

Ben jij onze nieuwe collega?
Is jouw interesse gewekt en wil je solliciteren? Jouw sollicitatie en motivatie in het Nederlands kun je richten aan career@seatools.com. Solliciteren kan ook via de “solliciteer” button. Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met Talitha van Ommeren, HR Assistant, via career@seatools.com en via 0186-680000.

Apply now

CONTACT FORM

Click to upload CV
Click to upload attachments Fields marked with * are required for filling in.
By selecting Submit, any information you provide to Seatools will be used in accordance with Seatools Privacy Policy.

CONTACT DETAILS

PnO

+31 (0) 186 68 00 00
Email: career@seatools.com